Reikės:
Tešla:
200 g pieno ;
10 g mielių ;
1 šaukštelis cukraus;
300 g miltų ;
2 šaukštai aliejaus.
Mieles išsukame su cukrumi. Pilame šiltą pieną, mieles, aliejų, miltus ir išminkome minkštą, nelimpančią prie rankų tešlą. Pakildiname. Aš tešlą ruošiau duonkepėje.
Įdarui:
dėjau daktarišką dešrą pjaustytą riekėlmis; lydytą sūrį - pjaustytą riekelėmis.
Pakilusią tešlą daliname į dešimt dalių. Kiekvieną dalį iškočiojame, dedame įdaro, šoną įpjauname peiliu ir susukame ritinėlį. Kaip tai atlikti, aiškiau bus pažiūrėjus į nuotraukas.
Dedame į skardą. Kepame orkaitėje apie 20-25min 180C.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą