Reikės:
Pagrindui: 200 g miltų,100 g sviesto, 50 g cukraus, `1 kiaušinio, 1 a.š. kepimo miltelių.
Įdarui: trys dideli obuoliai.
Varškės masei: 600 g varškės, 1 vanilinio pudingo pakelis,350 ml pieno, 2 kiaušiniai, 100 g cukraus, 100 ml aliejaus.
Pagrindui skirtus produktus sumaišyti. Pirmiausiai supilti miltus, cukrų, gabaliukais pjaustytą sviestą ir kepimo miltelius. Viską trinti tarp pirštų, kol pasidarys biri masė. Po to mušti kiaušinį ir išminkyti tešlą. Ja iškloti kepimo formos dugną.
Obuolius supjaustyti ir apkloti jais pyrago tešlos dugną.
Varškės masei: iš pieno ir pudingo išvirti pudingą. Į jį supilti aliejų, cukrų, išmaišyti. Sudėti varškę, išmaišyti. Sudėti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Supilti ant obuolių.
Dėti į orkaitę ir kepti apie pusvalandį 180C.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą