Reikės:
1 indelis kondensuoto pieno;
1 pokelis sviesto (200g);
paprastų sausainių - tešlainių (gaidelis tipo);
pusės citrinos;
2-3 v.š. cukraus.
Išspaudžiame iš pusės citrinos sultis, užpilame vandeniu (apie ml) ir dedame cukraus. Čia bus sirupas mirkyti sausainius.
Minkštą sviestą išplakame su kondensuotu pienu.
Sausainius mirkome trumpai (kelioms sekundėms) į sirupą, išdėliojame ant torto dugno. Pilame kremą. Tada vėl dedame mirkytus sausainius, pilame kremą, vėl sausainiai ir vėl kremas. Dedame į šaldytuvą sustingti.
Kiek sausainių sudėjau, tiksliai nepasakysiu, bet maždaug apie pora pokelių nedidelei torto formai.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą