Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2013 m. sausio 16 d., trečiadienis

Kokosinės lazdelės

Reikės:
15 g mielių;
125 ml šilto pieno;
60 g cukraus;
žiupsnelis druskos;
75 g sviesto;
1 kiaušinis;
450 g miltų.

Įdarui: kokoso drožlių ir auksaspalvio sirupo.

Mieles ištriname su cukrumi. Užpilame šiltą pieną, išmaišome. Supilame ištirpintą sviestą, cukrų, kiaušinį, druską ir išmaišome. Beriame g miltų. Išmaišome. Jei tešla dar lipni, miltų dar saujelę įsidedame. Išminkome mielinę tešlą ir paliekame valandai pakilti.
Tada imame pusę tešlos, iškočiojame stačiakampį. Ant tešlos užpilame sirupo, šaukštu arba delnu paskleidžiame jį po visą tešlos viršų. Tada užberiame kokoso drožlių ant viso viršaus. Supjaustome juostelėmis ir šiek tiek susukame į spirales. Dedame į kepimo popieriumi ištiestą skardą ir kepame įkaitintoje orkaitėje apie 15 min.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą