Reikės:
Varškės masei:
250g rikotos;
2 maži kiaušiniai;
60g cukraus;
2 v.š. miltų.
Viską išmaišome ir pilame skystą masę į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi ir pateptą aliejumi. Mano forma 27X36. Kepame apie 10 min 180C
Tešlai:
4 nedideli kiaušiniai;
1/3 st vandens;
50g cukraus;
1 a.š. kepimo miltelių;
150g miltų.
Kiaušinius išplakame. Sudedame likusius produktus ir išplakame skystą masę. Pilame ant varškės ir kepame kol gražiai pagels, apie 15min. 180C.
Iškeptą apverčiame, nuimame kepimo popierių ir susukame vyniotinį.
Užpilame glaisto ir atvėsiname.
Glaistui:
1/2 st cukraus pudros;
2-3 v.š. pieno.
Sumaišome iki tirštokos masės. Aš dar įspaudžiau kelis lašiukus citrinos sulčių.
Vyniotinis nerealus. Skanus labai. Receptas rastas internete, tik buvo gamintas pyragas, ne vyniotinis.
Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą