Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2012 m. rugpjūčio 6 d., pirmadienis

Kriaušių pyragas su vaniliniu varškės kremu

Reikės:
tešlai:
100 g margarino;
200 g miltų;
1 kiaušinio;
90 g cukraus;
1 a.š. kepimo miltelių.

Visus produktus sumaišome ir užminkome tešlą. Ją išklojame kepimo formos dugną padarydami iš kraštų tešlos kraštelius.

Įdarui:
3 vnt kriaušių (geriau mažiau sultingų ir kietesnių:
90 g cukraus;
1 pudingo miltelių pakelis;
350 ml pieno;
10 g aliejaus;
350 g varškės (dėjau kreminę varškę);
2 tryniai;
1 kiaušinis.

Kriaušes nulupame, supjaustome gabaliukais ir užklojame tešlos dugną.
Pudingą išverdame su pienu. Šiek tiek atvėsiname, sudedame cukrų ir išmaišome. Sudedame varškę, išmaišome. Kai masė yra pakankamai vėsi, sudedame kiaušinių trynius, kiaušinį ir išmaišome gerai. Galiausiai pilame aliejų, išmaišome. Masę paskleidžiame ant kriaušių.
Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame apie 40min 180C.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą