Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2012 m. kovo 16 d., penktadienis

Kiniški blynai



Reikia:
210 - 250 g miltų;
1 a.š. druskos;
1/2 puodelio vandens (kambario temp.);
keletą krapų;

Aliejaus kepimui

Miltus sumaišyti su druska ir vandeniu, užminkyti tešlą, minkyti ~5 minutes. Tešla turi gautis elastinga, ir vos vos limpanti. Tešlą aptepti aliejumi, uždengti maistine plėvele ar rankšluostėliu ir palikti bent pusvalandžiui pailsėti.
Vėliau tešlą padalinti į 4 lygias dalis, kiekvieną atskirai plonai iškočioti, pabarstyti smulkintais krapais, susukti į vyniotinuką, ir tą vyniotinuką susukti į spiralę (kaip sraigę), delnu paploti ir atsargiai dar kart iškočioti.
Į keptuvę pilti apie pora v.š. aliejaus, dėti po vieną blyną ir apkepti iš abiejų pusių. SKANAUS!

Receptas: http://laisvalaikisvirtuveje.blogspot.com/2012/02/kiniski-blynai-scallion-pancakes.html

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą