Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2012 m. kovo 23 d., penktadienis

Varškėčiai - morkėčiai



Reikės:
tešlai: 3 stiklinės miltų;
1 stiklinė vandens;
2 v.š. aliejaus.

Į dubenį pilti miltus, aliejų, su šaukštu lengvai pamaišyti. Tada viską užpilti verdančiu vandeniu, šaukštu išmaišyti ir palengva minkyti tešlą. Tešla gaunasi elastinga, nelimpa prie rankų, puikiai kočiojasi.

Įdarui:
nedidelė virta morka;
pakelis varškės;
kiaušinio trynys;
cukraus pagal skonį.

Morką sutarkuojame ir sumaišome su cukrumi. Atskirai išmaišome varškę su kiaušinio tryniu ir cukrumi.

Tešlą iškočiojame, išspaudžiame su stikline apskritimus, dedame įdarą - varškės ir šalia jos - morkų masės. Štai taip:



Ir lipiname koldūniukus.
Verdame vandenyje apie penkias minutes.
Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą