Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2014 m. balandžio 22 d., antradienis

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai

Reikės:
500g šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos;

Įdarui:
200 g maltos kiaulienos;
200 g pievagrybių;
nedidelis gabaliukas poro;
50 g sūrio;
v.š. grietinės;
druskos pagal skonį;
mėgiamų prieskonių.

Maltą kiaulieną pakepiname keptuvėje kartu su porais, druska, prieskoniais kol taps biri.Dedame riekelėmis pjaustytus pievagrybius ir dar keletą minučių pakepiname. Atvėsiname. Įtarkuojame sūrį, dedame grietinę ir išmaišome.
Atšildome tešlą. Kiekvieną tešlos stačiakampį pjauname pusiau, dedame įdaro ir užlenkiame kraštus. Tešlos pakuotėje buvo šeši vnt tešlos lakštų, tad iš viso gavosi 12 pyragėlių.
Kepame orkaitėje apie 10-15min 175C.
Labai skanūs pyragėliai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą