Labai labai skanus.
Reikės:
120 g tarkuotų morkų;
185 g miltų;
3 dideli kiaušiniai;
150 g aliejaus;
a.š. kepimo miltelių;
80 g cukraus;
100 g razinų;
2 a.š. meduolių prieskonių.
Kiaušinius gerai išplakame, kad suputotų. Pilame aliejų ir dar gerai plakame pora minučių. Supilame cukrų ir vėl plakame pora minučių.
Pilame miltus, meduolių prieskonius ir kepimo miltelius ir gerai išmaišome. Sudedame tarkuotas morkas ir razinas. Gerai išmaišome.
Supilame į kepimo formą ir kepame įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį 180C.
Aš dar dariau užpilą:
Sumaišiau citrinos sultis su cukraus pudra. Sulčių maždaug penki šaukštai, o pudros tiek, kad masė būtų norimo saldumo ir ne per tiršta. Užpyliau ant iškepto pyrago (prieš tai jį subadžiau šakute) ir palikau užpilui įsigerti.
Labai skanus morkų pyragas. Drėgnas, bet ne per šlapias.
Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą