Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?
2011 m. rugsėjo 13 d., antradienis
Daniškas obuolių pyragas
Reikės:
2 kiaušiniai;
175 g cukraus;
85 g sviesto;
75 ml pieno;
125 g miltų;
2,25 arbatinio šauktelio kepimo miltelių;
2 obuoliai;
Įkaitinti orkaitę iki 200 C laipsnių. Išplakti kiaušinius su cukrumi. Plakti iki kol masė sutirštės ir putos (apie 5 minutes). Išlydyti sviestą, pakaitinti su kartu su pienu ir užpilti ant kiaušinių, visą laiką maišyti. Sumaišyti miltus bei kepimo miltelius, juos atsargiai įmaišyti į tešlą ir išplakti, kad nebūtų miltų gumbelių. Gerai sumaišytą tešlą pilti į skardą ir išlyginti. Obuolius nulupti, supjaustyti gabaliukais ir išdėlioti ant tešlos. Apibarstyti šaukštu cukraus ir kepti. Pakepus 10 minučių, sumažinti kaitrą iki 180 C laipsnių ir dar kepti 20 - 25 minutes, iki kol gražiai paruduos.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą