Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?
2011 m. rugsėjo 19 d., pirmadienis
Keptas batonas su obuoliais
Šiam receptui naudojau anksčiau įdėtą moliūgų-morkų duonelę.
Reikės:
šešios riekelės šviesios duonos arba batono;
1 obuolys didesnis;
šaukštas arba du cukraus;
100 ml pieno;
2 kiaušiniai.
Batoną išdėlioti skardoje. Obuolį nulupti, pjaustyti riekutėmis pašalinus sėklas. Obuoliu apdėlioti batono riekelės. Kiaušinius išplakti su pienu. Dėti pagal skonį cukraus. Pilti ant batono riekučių ir kepti orkaitėje apie 25 min 190C.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą