Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2011 m. rugsėjo 17 d., šeštadienis

Maltos mėsos troškinys su molūgais











Reikės:
500 maltos mėsos (naudojau kiaulieną);
200 g moliūgo;
lydyto sūrelio;
druskos;
prieskonių;
1 svogūno.

Mėsą su svogūnu keptuvėje apkepinti, kad būtų biri. Dėti į puodą su verdančiu vandeniu ir troškinti. Dėti druskos, prieskonių. Moliūgą supjaustyti kubeliais, pakepti keptuvėje ir dėti į mėsą. Troškinti 10-15 min. Kai mėsa ir daržovės išverda, jei daug skysčio, jį nupilkite, palikite kažkur apie puodelį, dėkite lydytą sūrelį, išmaišykite kol jis ištirps, užvirkite. Užvirus, išjunkite viryklę. Skanaus.

2 komentarai:

  1. Truputį užsisvajojusi rašiau ir nuklydau į lankas :-) Ten viryklė vietoj orkaitės turėjo būti. Jau pataisiau :-)

    AtsakytiPanaikinti