Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?
2011 m. rugsėjo 17 d., šeštadienis
Maltos mėsos troškinys su molūgais
Reikės:
500 maltos mėsos (naudojau kiaulieną);
200 g moliūgo;
lydyto sūrelio;
druskos;
prieskonių;
1 svogūno.
Mėsą su svogūnu keptuvėje apkepinti, kad būtų biri. Dėti į puodą su verdančiu vandeniu ir troškinti. Dėti druskos, prieskonių. Moliūgą supjaustyti kubeliais, pakepti keptuvėje ir dėti į mėsą. Troškinti 10-15 min. Kai mėsa ir daržovės išverda, jei daug skysčio, jį nupilkite, palikite kažkur apie puodelį, dėkite lydytą sūrelį, išmaišykite kol jis ištirps, užvirkite. Užvirus, išjunkite viryklę. Skanaus.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
O kada dėti į orkaitę?
AtsakytiPanaikintiTruputį užsisvajojusi rašiau ir nuklydau į lankas :-) Ten viryklė vietoj orkaitės turėjo būti. Jau pataisiau :-)
AtsakytiPanaikinti