Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?
2011 m. rugsėjo 17 d., šeštadienis
Troškinys su šparaginėmis pupelėmis
Reikės:
500g maltos mėsos;
du puodeliai pjaustytų šparaginių pupelių;
1 morka;
1 svogūnas;
2 v.š.majonezo;
2 v.š. grietinės;
druska;
prieskoniai pagal skonį.
Maltą mėsą apkepti keptuvėje, kad gautųsi biri. Dėti kubeliais pjaustytą svogūną, tarkuotą morką, šparagines pupeles. Įdėti druskos, prieskonių, užpilti vandeniu ir troškinti apie 15-20 min. Kai viskas išsitroškina, jei skysčio daug, jį nupilkite ir palikite tik šiek tiek, dėkite grietinę, majonezą, išmaišykite kol viskas gražiai pasiskirstys, užvirkite ir išjunkite orkaitę. Skanaus.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą