Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2011 m. rugsėjo 9 d., penktadienis

Kefyro pyragas











Reikės:
miltų, kad tešla būtų grietinės tirštumo;
2 kiaušiniai;
1,5 kepimo miltelių;
~ 3 šaukštai cukraus (galima ir daugiau jeigu saldžiau mėgstate);
1 stiklinė kefyro;
Cukrus pabarstymui;
sauja kokoso drožlių;
šaukštelis cinamono.
Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi. Pilkite kepimo miltelius, kefyrą. Miltų berkite tiek, kad masė būtų tiršta. Tešlą dalinkite pusiau. Į vieną dėkite cinamono, į kitą kokoso drožlių. Formą ištepkite sviestu, supilkite į ją tešlą sluoksniuodami, viršų šiek tiek pabarstykite cukrumi ir kepkite apie 30-40 minučių. Ypač skani gaunasi traški cukraus plutelė, todėl cukrumi viršų prieš kepimą pabarstykite būtinai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą