Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?
2011 m. gruodžio 8 d., ketvirtadienis
Mėsa su raugintais kopūstais
Reikės:
500 kiaulienos kumpio arba kitos liesesnės mėsos;
250 g raugintų kopūstų;
1 morka didesnė;
1 svogūnas.
Mėsą supjaustome kubeliais stambesniais, svogūną - smulkiais kubeliais, morką sutarkuojame. Viską beriame į verdantį vandenį (vandens per pora centrimetrų virš mėsos ir daržovių), beriame druskos, prieskonių pagal skonį ir verdame apie minučių. Tada sudedame raugintus kopūstus ir dar verdame apie pusvalandį. Skysčio labai daug nelieka, vos vos apsemia kopūstus. Bet norint daugiau padažo (skysčio), galite įpilti vandens daugiau.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą