Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?
2012 m. vasario 8 d., trečiadienis
Avižiniai kukuliukai
Reikės:
225 g avižinių dribsnių;
60 g miltų;
170 ml kefyro;
50 g sviesto
1 v.š. cukraus;
žiupsnelis druskos.
Sviestą ištirpiname, pilama cukrų, druską, išmaišome. Pilame miltus, avižinius dribsnius ir kefyrą. Rankomis išminkome tešlą. Tešla lipni, bet ji tokia ir turi būti.
Puode užverdame vandenį, darome kukuliukus ir verdame šiek tiek pasūdytame vandenyje apie 20min.
Labai patiko. Sveika, paprasta, pigu ir greita. Pusryčiams pats tas.
Receptas iš Moters savaitgalio patiekalai "Puryčiai" numerio.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą