Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2012 m. vasario 3 d., penktadienis

Obuoliniai virtinukai



Reikės:
1 obuolys (didesnis);
50 g miltų;
žiupsnelis druskos;
žiupsnelis cukraus;
1 mažesnis kiaušinis.

Obuolį supjaustyti smulkiais kubeliais ir berti į dubenį. Pilti miltus ant jo, druską, cukrų ir šaukštu gerai išmaišyti, kad miltai pasidengtų tarp obuolių. Tada mušti kiaušinį ir labai gerai išmaišyti. Tešla gaunasi limpanti, nėra labai vientisa. Puode užverdame vandenį, šaukštu kabiname tešlą, ją šaukšte stipriau suspaudžiame į indo kraštą, kad nebūtų visai tokia palaida tešlą. Ir nuo šaukšto nuleidžiame tešlą į vandenį. Taip darome su visa tešla. Verdame apie penkias minutes.
Skanaus.
Labai skanūs virtinukai - sodraus obuolių skonio ir mažai tešlos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą