Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?
2012 m. vasario 10 d., penktadienis
Pica keptuvėje
Reikės:
1 kiaušinis;
120 ml pieno;
70 g miltų;
0,5 a.š. kepimo miltelių;
žiupsnelis druskos;
žiupsnelis cukraus;
80 g dešros;
100 g sūrio.
Iš šių produktų užmaišome blynų tešlą.
Pilame ją į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus ir ant lėtos ugnies kepame didelį vieną blyną. Atsargiai jį apverčiame ir iškepame gražiai abi puses.
Ant vienos jau apkepusios pusės sudedame tarkuotą dešrą, tarkuotą sūrį ir jei norite, užpilkite pagal skonį pomidorų padažo. Uždenkite keptuvę dangčiu ir kepkite ant lėtos lėtos ugnies kol sūris išsilydys. Paskui atsargiai blyną perdėkite į lėkštę.
Tikrosios picos neprimena padas, nes gaunasi minkštas kaip blynas (ir purus), tačiau greitiems pusryčiams šis patiekalas labai tinka, nes greitai pasigamina ir yra labai skanus.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą