Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2012 m. vasario 1 d., trečiadienis

Piemenų pyragas



Reikės:
0,5 kg maltos mėsos;
1 morka;
1 svogūnas;
1 saliero lapkotis;
4 konservuoti lupti pomidorai;
druskos pagal skonį;
prieskoniai pagal skonį;
1kg bulvių;
1-2 st. pieno.

Mėsą išmaišome su prieskoniais, druska, dedame į keptuvę ir kepiname, kad pasidarytų biri. Morką, salierą, svogūną supjaustome kubeliais ir dedame į keptuvę pas mėsą. Išmaišome. Sudedame kubeliais supjaustytus konservuotus pomidorus ir dar viską apkepiname kelias minutes.
Bulves statome virti. Išvirusias sutriname į košę su pienu.
Į kepimo skardą sudedame mėsos masę, ant viršaus sudedame bulvių košę.
Kepame orkaitėje apie 40min 180-190C.

Receptas su pakeitimais iš Beatos knygos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą