Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?
2012 m. sausio 16 d., pirmadienis
Garuose virti "koldūnai"
Reikės:
tešlai:
100g vandens;
175 g miltų;
žiupsnelis druskos.
Iš šių ingridientų užminkome tešlą.
Įdarui:
150 g varškės;
1 obuolys;
cukraus pagal skonį.
Varškę sumaišyti su cukrumi. Obuolį nulupame, išpjauname sėklas, padaliname į šešias dalis.
Imame šeštadalį tešlos (po 45g kiekvieną gabaliuką ėmiau), plonai iškočiojame maždaug kvadrato formą. Dedame vieną obuolio gabaliuką, ant jo varškės. Visus keturis tešlos kampus pakeliame ir suklijuojame.
Taip padarome su visais šešiais gabaliukais.
Dedame į garų puodą ir verdame garuose 30min.
Labai labai skanus patiekalas. Obuoliuko gaivumas, salstelėjusi varškė. Labai patiko.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą