Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2012 m. sausio 10 d., antradienis

Lietinių lizdeliai



Reikės:
6 vnt iškeptų lietinių;
25 0 g vištienos filė;
150 g grietinėlės (liesos, 10% );
druskos pagal skonį;
1 saujelė smulkiai pjaustytų porų;
prieskonių pagal skonį.

Lietinius dėti po vieną į keksiukų formeles, kraštus užlankstant, gražiai suformuojant gūžtas.
Vištienos filė smulkiai supjaustome gabaliukais ir sumaišome su prieskoniais, druska. Dedame į keptuvę filė, porus ir šiek tiek pakepiname. Tada pilame grietinėlę ir kelias minutes pakaitiname, kol sutirštės šiek tiek.
Į kiekvieno keksiuko, kuris išklotas lietiniu blynu, dedame mėsos ir užpilame padažu. Kepame orkaitėje apie 25min 180C.

Labai labai skanu. Lietinio blyno "dugnas" minkštas, sultingas, kraštai šiek tiek traškūs. Labai patiko. Tikrai kartosim dar. Ir padažas gavosi puikaus skonio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą