Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?
2012 m. sausio 26 d., ketvirtadienis
Grikių lietiniai
Reikės:
50 g grikių miltų (aš grikių kruopas sumaliau iki miltų);
150 g kvietinių miltų;
1 kiaušinis;
400 ml vandens;
žiupsnelis druskos;
1 v.š. aliejaus;
pagal skonį cukraus.
Abiejų rūšių miltus beriame į dubenį, pilame vandenį, druską, cukrų, išmaišome. Mušame kiaušinį, supilame aliejų.
Kepame keptuvėje plonus blynelius per visą keptuvės dydį. Blynai mums patiko. Įdariau juos varške.
Receptas iš Beatos knygos.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
kaip as tokiu noreciau su pievagrybiu ir daugybes surio idaru, jamy :)
AtsakytiPanaikintiLabai lengva pagaminti :-) Pirmyn, Jurga, ir pusryčiams turėsi tokių blynų.
AtsakytiPanaikintiAš iš vakaro išsikepu lietinius, o ryte juos įdarau ir kepu. Taip greičiau gaunasi.