Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2012 m. sausio 23 d., pirmadienis

Ledų tortas


Reikės:
150 g "Gaidelio" tipo sausainių;
30 g sviesto;

įvarių skonių ledų (aš sunaudojau apie 800g);
įvairių priedų pagal skonį (į vienus ledus dėjau lazdyno riešutų, į kitus - migdolų, į kitus - graikiškų, viršų barsčiau kokoso traškučiais).

Sausainius smulkiai sutrupinam (iki miltų beveik), ištirpinam sviestą ir sumaišome. Išklojame torto formos dugną.
Ant sausainių masės dedame ledus paruoštus su priedais (ledų vieną rūšį dedu į indą, sudedu priedus ir išsuku. Tada dedu ant torto. Taip darau su visais ledais. Ledus dėliojame kaip tik norime - galima sluoksniuoti, galime dėlioti į skirtingus šonus skirtingus skonius ir t.t.).
Viršų apibarčiau kokoso traškučiais. Laikome šaldiklyje. Iki vartojimo išimame pusvalandį prieš pateikimą.
Ragavusiems pasirodė skanus "ledainis".

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą