Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?
2014 m. kovo 26 d., trečiadienis
Mėsos pica
Reikės:
500 g maltos kiaulienos;
trys saujos avižinių dribsnių;
2 v.š. majonezo;
mėgiamų prieskonių;
druskos pagal skonį;
1 kubeliais pjaustytas svogūnas.
Maltą kiaulieną sumaišome su visais ingridientais. Išklojame kepimo skardą paruošt mase. Nereikia daryti labai plonai, aš mėsa išklojau nedidelę skardelę, gavosi apie trys cm storio mėsos.
Viršui:
1 morka;
1 paprika;
sūris;
1 v.š. majonezo.
Morką sutarkuojame burokine tarka ir trumpai apkepiname keptuvėje. Paskleidžiame morkas ant mėsos. Ant morkų dedame kubeliais pjaustytą papriką. Ant daržovių truputį dedame majonezo (dėjau labai nedaug, delnu paskleidžiau majonezą ant daržovių). Dedame viską į orkaitę ir kepame apie 35min 175C.
Tada sudedame riekelėmis pjaustytą sūrį ir paliekame orkaitėje keletą minučių kol sūris išsilydys.
Skanaus.
Gavosi labai labai skaniai ir sočiai.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą